Regal sportiv pe litoral, din Mamaia până în Mangalia

0
1110

În perioada 28 august – 3 septembrie, pe plaja „Laguna“ din Mangalia, se vor desfăşura întrecerile unuia dintre cele mai aşteptate evenimente din sezonul estival, în sudul litoralului: Jocurile Sportive ale Mangaliei. Disciplinele de concurs sunt cele tradiţionale – luptele pe plajă, volieul pe plajă, rugby-ul pe plajă şi fotbalul pe plajă.

Până la această oră, şi-au anunţat prezenţa sportivi de toate vârstele, de la cluburi de pe întregul teritoriu al României, dar şi sportivi din Bulgaria sau Republica Moldova.

Invitaţii de onoare ai evenimentului sunt foştii mari campioni la lupte, Gheorghe Berceanu, Ion Draica, Vasile Andrei, sportivi care au făcut cinste tricolorului la jocurile olimpice, dar şi fosta vicecampioană mondială la handbal, Elena Frîncu, membră de onoare a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Organizatorul principal al evenimentului sportiv este CS Mangalia, în parteneriat cu Primăria Mangalia, Perla Venusului, Lial Star şi Lucky L&C. Jocurile Sportive ale Mangaliei continuă o frumoasă tradiţie, începută în anul 2002. An de an, programul a fost completat cu mai multe discipline, fapt ce a creat un spectacol sportiv de calitate, apreciat din plin de către turişti.

„Acest festival de evenimente sportive contribuie serios la dezvoltarea turismului în sudul litoralului. Anul acesta vom avea sute de participanţi din toată ţara, dar şi de peste hotare, din Bulgaria şi Moldova, pentru care am pregătit special arena de pe plaja Laguna”, a declarat preşedintele de onoare al CS Mangalia, prof. Ionel Luca.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tot în acea perioadă (1-3 septembrie), pe plaja din dreptul hotelului Doina din Mamaia, va avea loc etapa finală a Campionatului Naţional Individual de lupte pe plajă pentru cadeţi şi juniori.

Competiţia este organizată de către Federaţia Română de Lupte, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Lupte Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, LPS „Nicolae Rotaru” şi CS Farul Constanţa. (Cuget Liber, 9 auguat 2017. Autor: Mihai CHELEŞ).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply