Ce evenimente a pregătit Primăria Mangalia pentru sezonul estival 2017

2
2186
astratex.ro

Consilierii locali din Mangalia au adoptat, într-o recentă şedinţă de îndată, proiectul de hotărâre privind programul evenimentelor propuse pentru anul în curs, în staţiunile din sudul litoralului.

Sezonul va fi deschis în Portul Turistic Mangalia, unde va avea loc, în noaptea de Înviere, evenimentul intitulat „Lumina de la malul mării”.

Potrivit reprezentanţilor Protoieriei Mangalia, peste 4.000 de persoane sunt aşteptate să ia Lumina Sfântă, care va fi adusă de către un preot de la Catedrala Arhiepiscopiei Tomisului, chiar înainte de miezul nopţii. Enoriaşii vor primi gratis din partea Primăriei 4.000 de cutiuţe cu pască, precum şi lumânări tip candelă.

Protoiereul Mangaliei, Vasile Cârlan, a precizat că manifestarea religioasă este un eveniment cu tradiţie în oraşul de la malul mării, iar Protoieria şi Primăria Mangalia vor face tot ceea ce este necesar pentru o bună organizare şi desfăşurare a evenimentului.

Printre alte evenimente aprobate în şedinţa Consiliului Local se numără „1 Mai Tunning Fest”, care va marca, oficial, deschiderea sezonului turistic 2017. Expoziţia de tuning auto-moto se va desfăşura în Portul Turistic Mangalia, în perioada 29 aprilie – 1 mai, la eveniment fiind aşteptate câteva mii de iubitori ai sportului cu motor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Potrivit organizatorilor, vor fi expuse aproximativ 100 de maşini cu diverse modificări spectaculoase, care vor încânta publicul prezent prin execuţiile piloţilor cu experienţă.

Printre alte evenimente programate în această vară, în staţiunile Mangaliei se numără Carnavalul copiilor, Concertul Europa FM, Ziua Marinei, Zilele Mangaliei, Ziua Recoltei.

La aceeaşi şedinţă, consilierii locali au aprobat Regulamentul pentru organizarea serviciilor publice de salvamar, în Mangalia şi staţiunile aferente, pe durata sezonului estival 2017.

sursa: cugetliber.ro


Repostat: 03.07.2017.piese-auto-mangalia.ro2 COMENTARII

Leave a Reply