UPDATE: Seara, în fața Casei de Cultură…

0
1020

”Totusi, Casa de Cultura este un loc emblematic pentru Mangalia. Acum, seara, era fotografiata de turisti. Spatiul verde arata asa cum il vedeti. Cei care se aseaza pe banci pot avea parte de surprize fel de fel, de la capuse, pana la de acum prietenosii serpi”. (C.F., 02.07.2017.

N.r. Este bine că se pune în valoare prin iluminare nocturnă mozaicul de la Casa de cultură, dar, seara, la lumina reflectoarelor, se vede foarte bine și… cultura sălbatică de buruieni din fața instituției!

Să mai întrebăm odată cine ar trebui să întrețină spațiile verzi din Centrul vechi al orașului și nu numai de acolo, să le cosească și să le irige?


UPDATE 1: Lucian Nichita: In acest moment in fata Casei de Cultura iarba este taiata. Nu pentru ca Nichita sau Ciuraru, nici pentru ca a comentat Tomitanul, ci pentru ca asa erau programate echipele de cosasi sa intervina in acea zona. 

UPDATE 2 Lucian Nichita Ati facut aceasta postare duminica seara, echipele de cosasi fiind programate să intervină luni in acea zona. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(Comentarii și foto pe Fb: Luni, 03.07.2017, in jurul orei 18:20).


Mangalia News, articol postat Luni, 3 iulie 2017, ora 04:21.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply