VIDEO Pe plajele sălbatice din Olimp sau Agigea se poate savura o delicioasă masă cu preparate din pește!

0
1892
cherhana_olimp
Pe plajele din sudul litoralului românesc, la Agigea şi Olimp, pot fi întâlniţi o grămadă de oameni fericiţi. Cu toţii savurează în linişte fiecare minut petrecut sub soare. Şi cum pentru turişti nu există vacanţă la mare fără o masă cu preparate peşte, pescăriile sunt locul unde aceştia îşi potolesc pofta.

pe-plajele-salbatice-din-olimp-sau-agigea

Pe o fâșie îngustă de nisip, la țărmul mării, Dumnezeu a creat o adevărată poezie despre natură. Pe plaja din Olimp domnește o liniște desăvârșită, iar peisajul sălbatic este completat de pescărușii care zboară nestingheriți.

Aici nu sunt șezlonguri, nici muzică sau aglomerație.

Liniște, mare și soare, dar și o masă bogată, din preparate gătite din pește proaspăt prins direct din mare. Acestea sunt ingredientele unei vacante perfecte

Câțiva bucureșteni nu concep vacanța la mare fără pește, așa că s-au lăsat purtați de miresme și au ajuns la cherhana. Cu asemenea delicatese am înțeles imediat de ce turismul culinar este la mare căutare printre români. Secretul borșului de pește sau al calcanului pe grătar rămâne însă în bucătărie.   

peste-cherhana-olimp1 peste-cherhana-olimp2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

peste-cherhana-olimp-calcan-gratar3

La plecarea din Olimp, aventura continuă de-a lungul țărmului sălbatic: la Agigea.

O oază de liniște găsesc turiștii și la Agigea. O cherhana este locul perfect pentru părinții care vor să se bucure de preparatele din pește, dar care nu vor să-i scape din vizor nici pe cei mici.

Dacă imaginile surprinse v-au plăcut, nu vă rămâne decât să vă rupeți o zi din vacanță pe care să o petreceți  la o cherhana cu pește proaspăt.

cherhana_olimp_3

VIDEO, AICI.


Republicare 02.07.2017



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply