Consilierii PMP: ‘Domnilor responsabili cu liniștea orașului, Mangalia este a noastră și pe timp de noapte, nu doar ziua. Făceți-vă datoria!’

1
794
motoare-portul-turistic-pmp-mangalia
Motoare turate la maxim, scrâșnet infernal de roți, miros puternic de cauciuc încins și pericol. Mult pericol. Sunt elemente desprinse parcă dintr-un scenariu de film, în care adrenalina atinge cote maxime.
Din păcate, nu este un scenariu, ci o realitate, liniștea Mangaliei fiind tulburată, noapte de noapte, de indivizi care nu au nicio legătură cu bunul simț și nici cu legea.
Faleza din zona portului turistic și parcarea de lângă RAJA este, pe timp de noapte, zguduită de duduitul motoarelor, liniștea locuitorilor fiind în permanență tulburată de acești indivizi, care deja se pare că fac legea în această zonă, punând în pericol, ceea ce este și mai grav, chiar siguranța trecătorilor.
Cândva, domnul primar anunța cu mare mândrie amplasarea în oraș a câtorva sute de camere de supraveghere, ceea ar fi însemnat o foarte bună monitorizare a tot ceea ce se întâmplă pe străzi, organele de ordine putând interveni în orice moment, atunci când situația se impune. Iată că situația nu numai că se impune, ci a devenit chiar alarmantă.
Doar că acele camere de supraveghere lipsesc. Și lipsesc și organele de ordine, cu toate că sunt sesizate permanent de evenimentele ce au loc în zonă. Și nu se poate nimeni plânge că nu avem organe de ordine și pază, orașul fiind împânzit ziua de cei de la poliția comunitară, a căror singură misiune fiind, de fapt și din păcate, să aplice amenzi celor ce parchează neregulamentar.
Domnilor responsabili cu liniștea orașului, Mangalia este a noastră și pe timp de noapte, nu doar ziua.
Făceți-vă datoria!
Noi, consilierii PMP Mangalia, solicităm autorităților în drept să identifice imediat aceste persoane care tulbură nestingherite liniștea publică, sancționarea lor și luarea urgentă de măsuri, pentru ca aceste evenimente să nu mai aibă loc.
Îi vom informa pe cei în drept și vom dezbate această problemă, în vederea impunerii unei hotărâri urgente, prin care să readucem liniștea orașului și a cetățenilor lui.

Silistra Elena Alexandra, consilier PMP Mangalia, 24.10.2016.




Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Aceiasi prb se intampla si in Saturn, in parcarea mare (a Primariei ?) din spatele complexului Mocea, linga vila Laura.
    Oare se pot lua ceva masuri ?

Leave a Reply