Cu ocazia Zilei Educatiei, PMP Mangalia urează LA MULTI ANI, tuturor dascălilor!

0
854

ziua-educatiei-5octombrie

În momentul în care a început să-şi conştientizeze propria existenţă şi să înţeleagă mediul în care trăieşte, omul a descoperit educaţia şi importanţa ei, astfel, de-a lungul evoluţiei sale, un rol important în societate acordându-l învăţătorului.
   La fel ca asigurarea hranei, asimiliarea cunoştinţelor despre lumea înconjurătoare, prin studierea ei, a devenit esenţială.
   Fără educaţie nu există nici progres şi nici civilizaţie dar, în primul rând, nu putem avea o societate sănătoasă.
   PMP Mangalia, prin proiectele şi prin acţiunile sale, se implică şi se va implica direct în actul educaţional, asigurând o activitate eficientă a instituţiilor de învăţământ din oraş, prioritare în acest sens fiind refacerea învăţământului profesional, înfiinţarea unui campus şcolar, motivarea atât a dascălilor, cât şi a elevilor, în vederea obţinerii celor mai bune rezultate, precum şi asigurarea desfăşurării în cele mai bune condiţii a tot ceea ce înseamnă educaţie şi dobândirea ei.
   Astăzi este Ziua Mondială a Educaţiei şi, implicit, Ziua Profesorului.
   Cu această ocazie, organizaţia PMP Mangalia urează tuturor cadrelor didactice putere de muncă, răbdare şi perseverenţă în formarea tinerilor şi în obţinerea de performanţă în educaţie şi învăţământ!
   La mulţi ani, stimaţi dascăli!
   Organizatia PMP Mangalia.

Mangalia News, Miercuri, 05.10.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply