Mangalia, orașul în care autoritățile dorm, în loc să vegheze la liniștea locuitorilor (VIDEO)

1
823
drifturi-nocturne-mangalia
   “De ani de zile, in parcarea de langa portul turistic si pe platforma portului din zona Bl.A4, se strang indivizi care perturba linistea publica.
   Situatia este cunoscuta de autoritati, dar se pare ca sunt neputinciosi in fata unor tineri teribilisti.
   Acestia, seara de seara, fac drift-uri nestingheriti, tureaza motoarele, se iau la intrecere pe strada, asculta muzica la volum mare, dar nimeni nu ia nici o masura.
   Domnule Primar, Domnule Director al Politiei locale, Domnule Comandant al Politiei Mangalia,
   Noi locatarii blocului A4, va rugam sa va faceti timp si sa rezolvati aceasta banala problema care ar fi trebuit de ceva ani stopata. Poate nu stiti, dar suntem terorizati 24 din 24 ore de acesti indivizi. Suntem treziti in miez de noapte de zgomotele create de acestia (scartait de roti, muzica, motoare turate).
   In fiecare seara este haos in acest oras, chiar nu va simititi responsabili cu nimic? Dormiti bine? Pentru ca noi, astia din A4, nu prea dormim. Si stiti de ce? Pentru ca dormiti, domnilor, in loc sa va faceti datoria fata de noi, platitorii de taxe si impozite din care va luati salariile.
   In filmulet este un individ cu o masina Mazda decapotabila de culoare rosie, inmatriculata in Bulgaria, care, seara de seara, face drift-uri in parcare si noaptea pe la 3-4 dimineata ne mai face cate o vizita, asa ca sa se asigure ca dormim bine.
   Aseara a dat o reprezentatie si de cascadorie (se autosesizeaza cineva ?). (Video 2).
   Pai, dragi autoritati, daca nu sunteti in stare sa luati masuri, macar luati-ne taxa pentru acest spectacol ca si asa platim taxe si impozite degeaba catre primarie, una in plus ce mai conteaza.
   Si din taxa sa-i dam “mazda-rului” bani pentru combustibilul conservei, sa ne mai incante urechile cu acel scartait de roti, ca poate i se termina alocatia.
   Va urez sa dormiti bine, asa ca mine!
   Noapte buna, tuturor autoritatilor din Mangalia! Dormiti in continuare, ca o faceti bine! Somn usor!”


B.M., 14.08.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply