Știri și poze de la cititori: Accident în lanț cu victime în Vama Veche

0
1111
accident-vama-veche1

   “In urma cu aproximativ o ora, (n.r. 8:50), pe strada Nichita Stanescu din localitatea Vama Veche, jud. Constanta, in dreptul nr. 12, a avut loc un accident auto. Un sofer dement a trecut in viteza foarte mare pe o strada ingusta, neasfaltata, pe langa mai multi turisti care au trebuit sa se fereasca de el in ultimul moment, apoi a pierdut controlul volanului, a intrat intr-o parcare frecventata de COPII, a lovit peretele unei case si 2 masini.

   In urma accidentului, pasagera din fata-dreapta a fost ranita, prezentand sângerări abundente cel putin la nivelul capului / fetei, fiind transportata cu salvarea.

   Soferul, in urma testului efectuat de catre agentul de politie care s-a prezentat la fata locului, avea o alcoolemie de 0,83. Cu toate ca alcoolemia nu este foarte mare, soferul nu reușea sa se coordoneze bine si nici sa vorbeasca foarte coerent, probabil fiind si DROGAT. In plus, a fost recalcitrant cu martorii, injurand si amenintand.

   Pentru a ne asigura ca soferul o sa suporte consecinntele legale ale faptelor comise, va rog sa urmariti acest caz, cu atat mai mult cu cat politistul NU a facut nicio poza la locul accidentului, nu a verificat vitezometrul, nu a luat datele martorilor, etc…”

accident-vama-veche2 accident-vama-veche3 accident-vama-veche4

D.M., duminică, 14 august 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply