Frige nisipul! Jocurile Sportive ale Mangaliei

0
818

jocurilesportivemangalia

Cuget Liber: Ediţia 2016 a unuia dintre cele mai îndrăgite evenimente organizate în sudul litoralului, “Jocurile Sportive ale Mangaliei”, se va desfăşura, în a doua jumătate a lunii august, pe Plaja Laguna. 

Organizatori sunt CS Mangalia şi Primăria Municipiului Mangalia, în parteneriat cu Perla Venusului, Lucky L&C şi Hotel Laguna Mangalia, iar disciplinele de concurs sunt: fotbal, rugby, volei, box şi lupte.

Întrecerile sunt deschise tuturor celor pasionaţi de sporturile pe plajă, de la copii până la veterani, localnici sau turişti. De altfel, până la această oră, şi-au confirmat participarea sportivi reprezentând cluburi din Petroşani, Tecuci, Oradea, alături de cei din Constanţa, Medgidia, 23 August şi Mangalia.

„Jocurile Sportive ale Mangaliei au o frumoasă tradiţie, începută în 2002. De atunci, de la an la an, programul a fost completat cu mai multe discipline, întrecerile au devenit tot mai dinamice, iar turiştii, tot mai interesaţi de sporturile pe nisip. Trebuie să precizez că această serie de evenimente sportive contribuie în bună măsură la dezvoltarea turismului în sudul litoralului. Anul acesta, vom avea sute de participanţi din toată ţara, pentru care am pregătit special arena pe Plaja Laguna”, a declarat preşedintele de onoare al CS Mangalia, Ionel Luca.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply