Fuziunea cu UNPR îi dă aripi! Palaz bate cu pumnul în masă: PMP vrea viceprimar la Mangalia!

1
753

farmec.ro
carturesti.ro%20
claudiu_iorga_palaz_radu_cristian-
Replicaonline.ro: Claudiu Palaz este pe cai mari! PMP Constanţa, cu doar trei mandate de consilieri judeţeni obţinute după alegerile locale, a reuşit, urmare a alianţei cu PSD, să-şi adjudece şi postul de vicepreşedinte al CJC. Dar, nu este destul! Claudiu Palaz a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, că ţinteşte şi funcţii de viceprimari în judeţ, odată cu noua „achiziţie” a PMP: UNPR, cu care a fuzionat prin absorbţie.
Preşedintele PMP Constanţa a făcut socotelile, ca urmare a preluării consilierilor UNPR din teritoriu şi a concluzionat că are şanse să obţină şi funcţii de viceprimar, altminteri primarii din localităţile vizate vor avea mari probleme la asigurarea a două treimi, adică numărul necesar de voturi pentru hotărârile de patrimoniu. Iar cea mai importantă localitate la care se referă Palaz este municipiul condus de liberalul Cristian Radu, adică Mangalia!
Amintim că fuziunea prin absorbţie a UNPR cu PMP i-a adus lui Palaz 3 consilieri la Mangalia. Mai exact, PMP câştigase un mandat, fiind validată Alexandra Silistră, iar ulterior, ca urmare a fuziunii, s-au alăturat echipei populare şi foştii UNPR-işti Sorin Mihai şi Oprea Dop.
PNL-ul lui Cristian Radu are în consiliu 9 reprezentanţi, însă “opoziţia”, formată la Mangalia din PSD totalizează 10 membri (cei 3 de la PMP, la care se adaugă 4 de la PSD şi 3 de la ALDE).
„Vrem postul de viceprimar la Mangalia. Să negocieze… Să-l schinbe pe actualul”, a declarat Claudiu Palaz, referindu-se la situaţia din Consiliul Local Mangalia şi primarul Cristian Radu. În momentul de faţă, Mangalia are viceprimar, Cristian Radu reuşind să îl impună pe acest post, imediat după alegeri, pe liberalul Dragoş Angelescu. Alte localităţi unde Palaz îşi doreşte viceprimar, iar socotelile din consiliu îi permit o astfel de „aroganţă”, sunt Adamclisi şi Seimeni.
Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Sâmbătă, 30 iulie 2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook
Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ropiese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

  1. Nesimtitul, după ce l-a matrasit pe Barbora care i-a adus un post de consilier, acum are tupeu cu partidul lui de c…t , acum vrea posturi. La parlamentare nu vor lua 3 la sută!

Leave a Reply