Diana Slav: Evenimente pe litoral vara 2016

0
860

aeromania-2016

Incepe sa-mi placa mult sa vad cate evenimente frumoase tot apar pe litoral. Va las mai jos o scurta lista:

Aeromania 2016 – aniversarea de 10 ani, despre care v-am detaliat aici.

7 iulie – Targ Antichitati Constanta Revival – Constanta incepe sa atraga doritorii de frumos si de povesti si acest targ va poate oferi asa. Va fi pe toata perioada estivala in Piata Ovidiu. Aici detalii eveniment.

targ-revival

15 iulie – 4 septembrie – Carusel Cooltural – Mamaia – in buricul Mamaiei se pune accent pentru prima data pe alte forme de distractie. Aici aveti eveniment pentru 15 – 17 iulie si am gasit si pentru 22 – 24 iulie pe Constanteanul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

20 iulie – conferinta” Ele au reusit” pe 20 iulie. Va fi deja editia a doua, deja stim la ce sa ne asteptam si cu siguranta vom avea parte de un veniment deosebit. Voi reveni si aici cu detalii, dar cu siguranta vor fi si surprize, asa ca merita sa fiti acolo.

ele-au-reusit

29 – 31 iulie – Concerte Europa FM Live pe plaja – aici detalii eveniment

M-am uitat pe lista de artisti anuntati, si chiar imi place ziua de duminica.

europa-fm-live

30 iulie – The Colour Run – Mamaia – deja eveniment cu traditie – aici detalii eveniment.

5-6 august – Constanta Rally Show – aici detalii eveniment si program eveniment.

P.S. – se cauta voluntari.

rally-show

6 august – Mamaia – Miscarea Face Bine – o alta activitate cu traditie deja – anul acesta voi participa si eu alaturi de Cristina de la Sportul E Sanatos si vom topai gratios pe ghetele de kangoo.

6 – 7 august – Ziua Portilor Deschise Port Militar – ca de obicei in weekend-ul de dinainte de Ziua Marinei este ziua portilor deschise la navele militare. Doar ca in acest an vor avea 2 zile de vizita, si sambata si duminica, program 9 – 17. Se asigura transport de la poarta 1 la Dana 0. Aici Eveniment Fortele Navale.

12 – 14 august – Spellground. Un festival cu adevarat mare vine si la noi si nu poate decat sa ma bucure acest lucru. Acel weekend oricum era deja blocat fiind 15 august, iar acum cei care vin la mare au de unde alege. Am gasit: eveniment Facebook, line-up 12 augustline-up 13 augustline-up 14 augustdetalii bilete eventim.ro si bilete.ro

8 – 11 septembrie – Tall Ships Regatta. Este al doilea eveniment de acest gen de la noi dupa cel din 2014, care a fost genial. Va recomand sa mergeti. Aici aveti articolele mele pe zile: ziua 1ziua 2ziua 3ziua 4

tall-ships-regata-septembrie

 sursa: http://dianaslav.ro/evenimente-pe-litoral-vara-2016


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply