CIVICE. Trecere de pietoni la nivel cu calea ferată pe Portului, în Mangalia – FOTO

0
1231
SAMSUNG

trecere-nivel-calea-ferata

RE – REVENIRE – 17.07.2016:

Trecerea de pietoni la nivel cu calea ferată de pe strada Portului și chioșcul pensionarilor din zonă.

Ce ziceți, stimați edili ai municipiului Mangalia, aveți timp și de „amănuntele” de care noi, locuitorii din zona Portului / Muncitorului / Magistralei ne lovim zilnic? Cine răspunde de această zonă, din partea Primăriei? Priviți pozele de mai jos și vă rugăm să ne răspundeți la câteva întrebări:

  1. Când s-a stabilit trecerea de pietoni dinspre Portului spre parcul de joacă pentru copii (dacă poate fi numit așa…), nu s-a gândit nimeni că este nevoie și de o trecere la nivel cu calea ferată pentru pietoni? Dacă vrea cineva să treacă cu un cărucior de copii sau într-unul cu rotile, spre parc, trebuie să ocolească tocmai pe la sensul giratoriu, ca să treacă peste calea ferată, pe Matei Basarab… La fel, trebuie să procedeze și biciliștii; sau, își iau bicicletele pe sus, după cum se vede în poze…
  2. Un alt “detaliu”: Dacă s-a stabilit pe aici trecerea de pietoni, de ce nu a fost trasată „zebra” pe șosea?  (N.r. Intre timp, aceasta a fost trasata). In rest, situatia este aceeasi de acum doi ani, de la prima publicare a acestui articol…).
  3. Pavilionul din lemn din aceeași zonă, – că tot stă nefolosit… -, de ce nu se închiriază vara către producătorii de legume din Moșneni, pentru ca aceștia să adăpostească legumele și fructele și să le ferească de soarele torid?

Galerie FOTO:

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNGText și foto: M.N., 12 august 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply