Cine va conduce oraşul şi judeţul Constanţa după alegerile locale. „Cuget Liber“ are răspunsurile

0
703

primaria-constanta

Cine ar putea fi noul preşedinte al Consiliului Judeţean? Ce partide vor intra în Consiliul Local Constanţa? Va mai rezista primarul Cristian Radu încă un mandat în fruntea Mangaliei?

Acestea sunt întrebări care vor deveni din ce în ce mai apăsate şi sonore în spaţiul public, odată cu apropierea alegerilor locale din această vară. Un scrutin crucial pentru comunitatea constănţeană care, după 15 ani, nu îl mai are pe Radu Mazăre în capul afişului electoral.

Aşa cum şi-a obişnuit cititorii, în astfel de momente de maxim interes, ziarul „Cuget Liber” a comandat un amplu studiu sociologic pe municipiile Constanţa, Mangalia şi pe întreg judeţul Constanţa pentru a radiografia exact, într-un mod profesionist, tabloul electoral aşa cum se prezintă el cu doar două luni înainte de alegeri.

Ce vor constănţenii de la viitorul lor primar, cu ce probleme se confruntă comunitatea locală, dar mai ales, pe cine vor în fruntea oraşului pentru următorii patru ani. (…)

Studiile vor fi dezvăluite pe parcursul a patru episoade, începând cu municipiul Mangalia, continuând cu Consiliul Judeţean şi radiografia municipiului Constanţa şi încheind cu Primăria şi Consiliul Local Constanţa.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă dorim spor la citit şi ne vom întâlni marţi cu Cristian Radu şi Paul Foleanu, într-o primă confruntare foarte înverşunată pentru supremaţia în Mangalia.

Articolul integral, in cugetliber.ro, sambata, 26.03.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply