Nu ai voie să ratezi asta! ASTĂZI, la Tv, românilor li se dezvăluie: “Dezastrul din Colectiv” – VIDEO

0
566

dezastru-colectiv-reconstituire

În această seară, la Tv, „Dezastrul din Colectiv”: sunt 44 de minute de mărturii cumplite despre evenimentul care a marcat întreaga Românie.

Documentarul ”Dezastrul din Colectiv”, produs de Discovery Networks, redă povestea dramatică a incendiului din clubul bucureştean Colectiv: va fi difuzat, în exclusivitate în România, pe Discovery Channel, astăzi, duminică, 13 martie, de la ora 22:00.
„Dezastrul din Colectiv”: o parte din materialul filmat nu poate fi difuzat, atât este de cutremurător!
”Cu o scânteie, aşa începe totul. Cu o scânteie se trezeşte o generaţie, cu o scânteie se schimbă un guvern. Este seara văzută prin ochii lor”, aşa începe povestea din ‘Dezastrul din Colectiv’, o reconstituire a momentelor de dinainte şi de după izbucnirea incendiului.
Filmul „Dezastrul din Colectiv” prezintă ceea ce s-a întâmplat în seara de 30 octombrie în clubul bucureştean, cu relatări de la martorii care au scăpat din infern. Au fost intervievate mai multe persoane – fani, fotoreporteri, salvatori. Vorbesc supravieţuitorii care au fost sau nu au fost răniţi, rudele acestora, personalul medical şi autorităţile implicate în operaţiunile de salvare. De asemenea, în documentar apar un expert internaţional în efecte speciale şi probleme ce ţin de siguranţă şi un expert în chimie aplicată.
”Sunt amintiri greu de suportat. Avem material care nu poate fi difuzat. Unii fac terapie. Un supravieţuitor spunea că nu mai iese din casă de două luni. «Păi, de ce nu mai ieşi?», l-am întrebat. «Pe mine nu mă mai sună nimeni, pentru că toţi prietenii mei au murit», mi-a răspuns”, a povestit Mihai Predescu, producătorul filmului documentar ”Dezastrul din Colectiv”, citat de News.ro.

Continuarea, AICI. 13.03.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply