Ion Mincă se adresează tinerilor din Mangalia

3
910

farmec.ro
carturesti.ro%20
ion-minca-nelu-prm
     “Voi, tinerii, aparţineţi unei generaţii ce observă, cu regret, cum le este furat viitorul. Cum, cele mai îndrăzneţe vise sunt strivite sub deciziile nedrepte luate de oameni care nu vor să înţeleagă nevoile actuale şi care sunt dispuşi să mintă şi să fure, ca să-şi sporească avuţia.
     În mentalul colectiv, a rămas imprimată ideea că, dacă îţi dai interesul la învăţătură, ai note bune, termini cu succes o şcoală care îţi asigură o slujbă decentă, după câţiva ani de muncă asiduă reuşeşti, măcar, să-ţi pui numele pe o uşă. Reuşeşti să ai un rost în viaţă şi să contribui cu succes la dezvoltarea societăţii din care faci parte. Dar, cu durere în suflet, vă spun că lumea asta a încetat să mai existe, atunci când, voi, cei tineri, aţi încetat să mai luptaţi pentru ea.
     Nu este de ajuns să vă refugiaţi în confortul ignoranţei, nu este de ajuns să vă mulţumiţi cu ce vi se dă, aşa cum, nu este de ajuns să fiţi mereu generaţia de sacrificiu, ghidată, când la stânga când la dreapta, de diverşi indivizi obscuri care-şi urmăresc doar propriile interese şi nu interesul comun.
     Cred cu tărie că este momentul să ieşiţi la rampă, să înlesniţi dialogul cu cei care au puterea de decizie şi, în cele din urmă, să coalizaţi sub aceeaşi umbrelă a interesului comun. Este adevărat că, fără susţinere, implicarea voastră este o luptă surdă cu morile de vânt, iar lipsa rezultatelor generează într-un final asasinarea spiritului.
     Vă invit alături de noi, să formăm o echipă de oamenii capabili şi, mai ales, deschişi către dialogul social care lipseşte cu desăvârşire în societatea noastră. Atât contul meu de Facebook sau sediul filialei Mangalia a Partidului România Mare, cât şi numărul personal de telefon (0723 151 271) au fost, sunt şi vor rămâne mereu deschise pentru cei care vor să le acceseze.
     Comentaţi, întrebaţi, distribuiţi, faceţi cunoscute problemele cu care vă confruntaţi, pentru că doar aşa, oamenii care pot, vor pune umărul alături de voi şi vor sprijini construcţia unei societăţi mai bune. Altfel spus, ne dorim o societate în care toate categoriile sociale, indiferent de vârstă, să se regăsească şi să prospere.
     Vă îndemn pe această cale pe voi, tinerii Mangaliei, dar și pe părinţii și bunicii voștri, pe toți oamenii de bine, să ni se alăture și să sprijine cu experienţa, maturitatea şi înţelepciunea lor formarea și dezvoltarea nucleului de bază al unei societăţi capabile să-i servească pe toţi semenii ei”.

     “Pentru ca Răul să triumfe, este suficient ca cei buni să nu facă nimic” – Edmund Burke.

     Ion Mincă – Nelu, fb. 13.03.2016.





piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


3 COMENTARII

  1. Va felicit pentru initiativa de a pune punctul pe “I” domnule Minca. Nici macar o formatiune politica nu se adreseaza tinerilor, de parca acestia nu ar exista … ingrosand randurile somerilor prin cafenele si pe strazile Mangaliei. Pe cat de relevant si adevarat este mesajul, pe atat de dezinteresati de soarta lor sunt tinerii. Sincer, ma asteptam sa nu reactioneze, ca de ce i-ar interesa sa profite de o oportunitate (poate unica) sa iasa in fata si sa faca ceva.

  2. Toti promiteti , inaintea alegeriolor .
    La toti ne vreti binele , inaintea alegeriolor .
    Promisiunile nu se fac inaintea alegerilor .
    Azi ne puneti sa va alegem , maine ne dati afara din oras !
    Lumea este satula de fiecare “Primar” , toti au promis numai de bine orasului mangalia si acum sa vedem ca vin alti cu alte promisiuni adunate de la toti ceilalti .
    Mangalia nu are nevoie de “Primar” ! Doar de un conducator care are un cuvant de spus in fata tuturor , inclusiv celor ce ii conduc !

  3. Sunteti cu totii niste mincinosi.umblati cu vorbe mari pana va atingeti telul dupa care uitati ca mai existam si noi “prostimea”care mergem la vot in speranta ca se va imbunatati ceva

Leave a Reply