Noul prefect Adrian Nicolaescu a depus jurământul de credinţă. “M-am întors acasă după opt ani”

0
694

adriannicolaescuprefectconstanta

Noul prefect al judeţului Constanţa, Adrian Viorel Nicolaescu, a fost învestit, ieri, în funcţie, de reprezentantul Guvernului, Constantin Mihart, acţiunea având loc în sala „Remus Opreanu“ a Palatului Administrativ. La eveniment, au fost prezenţi angajaţi din cadrul Prefecturii Constanţa, şefii serviciilor deconcentrate, consulii Turciei şi Chinei, dar şi reprezentanţi ai minorităţilor ce convieţuiesc în judeţul Constanţa.

În debutul evenimentului, a fost citit ordinul premierului Dacian Cioloş prin care s-a dispus încetarea mandatului prefectului Ion Constantin, precum şi ordinul de numire a noului reprezentant al Guvernului în teritoriu, Adrian Viorel Nicolaescu. Acesta a fost detaşat în interes de serviciu în funcţia de prefect din cea de inspector guvernamental. Ulterior, noul prefect a depus jurământul de credinţă, după care a ţinut un scurt discurs adresat celor prezenţi.

„Este un moment solemn. Cu ceva timp în urmă, tot la Constanţa, am depus acest jurământ de credinţă şi în calitatea de subprefect. M-am întors acasă după opt ani. În faţa noastră ca instituţie, ca reprezentant al guvernului în teritoriu, obligaţia noastră este să respectăm legea şi să fim în slujba cetăţenilor. Pot să mă angajez că administraţia publică judeţeană Constanţa, în frunte cu prefectura, va da un semnal pozitiv privind aplicarea legilor”, a spus noul prefect.

În discursul ţinut, Adrian Nicolaescu a mai declarat că se obligă să respecte legile ţării şi că garantează că va fi un exemplu pentru cei din administraţia publică locală, lucru pe care îl cere şi de la ceilalţi colegi.

„Am avut o primă discuţie cu fostul prefect, care m-a pus la curent cu acţiunile prefecturii, ştiu că a avut o activitate susţinută. De asemenea, vă asigur că, în continuare, vom avea o activitate intensă, oricine are probleme ne găseşte aici, chiar dacă este sâmbătă sau duminică”, a mai spus Nicolaescu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în cugetliber.ro,

Vineri, 4 martie 2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply