IDEEA ZILEI: Și Mangalia ar putea acorda fonduri nerambursabile, pentru proiecte locale

1
698

farmec.ro
carturesti.ro%20

Consiliul Local și Primăria Municipiului Mangalia ar putea acorda fonduri financiare nerambursabile, pentru a sustine proiecte sportive, culturale, artistice sau educative locale?

primaria-constanta

Există cel putin un precedent in judetul Constanta:

FONDURI PRIMARIA CONSTANTA. In 2016, Primaria Municipiului Constanta va acorda fonduri financiare nerambursabile, pentru a sustine proiecte sportive, culturale, artistice sau educative.

Pot beneficia de fonduri cluburile sportive de drept privat si asociatiile pe ramura de sport judetean, activitatile nonprofit de interes general, actiunile sau programele culturale de interes public general si actiunile din domeniile cultural, artistic si educativ pentru toate varstele, in conformitate cu prevederile bugetare pentru anul 2016. Sumele nerambursabile ce vor putea fi alocate sunt in cuantum total de 6.760.000 de lei.

Continuarea, AICI. Detalii și soluții concrete, AICI: PROCEDURA DE SELECŢIE PENTRU SUSŢINEREA DIN FONDURI FINANCIARE NERAMBURSABILE și AICI: Regulament_finantari_proiecte_Timisoara(sursa foto: evenimenteconstanta.ro)


Mangalia News, Vineri, 4 martie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

  1. E comic.
    Mangalia doar ce a pierdut 2 milioane lei pe parcul Evergreen (din cauza consilierilor care au preferat ca orașul sa piardă fondurile europene ca sa castige o lupta politica cu primarul, si din cauza primarului si a administratorului care nu au fost in stare sa finalizeze proiectul pentru ca au fost atat de incapabili incat au raspuns provocării politice in detrimentul cetățenilor orașului).

    Deci in loc ca proiectele sa fie facute din bani europeni acum le plătim din bugetul local. Pe langa cheltuieli bugetul local pierde încasări.

    E comic pentru ca orașul a fost falimentat de actualii edili, primar&Co veniti de prin alte parti, care nu inteleg apartenenta cetățenilor de anumite locuri si străzi, ori de importanta sentimentala a Aleii Teilor (faleza!) pentru copilăria fiecarui mangaliot. Si mai ales de catre consilierii habarnisti, care nu vad mai departe de propriul interes, si mai ales nu au capacitatea de a intelege consecințele negative sau benefice a ceea ce voteaza in consiliul local.

    Am asistat la ședințe de consiliul local. Intai m-a surprins sa vad ce persoane au ajuns consilieri. Apoi m-a indignat preocuparea lor, in loc sa se străduie pentru oras mai mult consuma efort pe razboi politic, in final cu aceleasi rezultate ca deciziile unui prost. Ba mai daunătoare, pentru ca sunt distrugătoare. Exemplu blocarile de proiecte care au facut ca Mangalia sa piardă bani.

    Ar fi comic ca pentru capital electoral un careva sa se apuce sa promită fonduri nerambursabile oferite de catre primărie pentru diverse activități cand ei nu sunt in stare sa aprobe o depunere de flori cu ocazia unor evenimente nationale. Deja este stand up comedy.
    Intenția este buna, bani pentru proiecte culturale si sportive, etc. Dar aceste lucruri sunt normale, nu se numesc bugete nerambursabile sau împrumuturi nerambursabile de parca cineva ar da bani orașului fara sa mai ceara inapoi. Bugetul orașului este al cetățenilor si menirea lui pe langa altele este pentru cultura si sportul orașului.

Leave a Reply