Dezbaterea Victor Ponta-Klaus Iohannis, de la Realitatea TV. LIVE TEXT

0
687

ponta vs iohannis

DC NEWS vă transmite în format LIVE TEXT dezbaterea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta. Declarațiile celor doi vor fi așezate față-n față.

Alegeri și vot din diaspora

Victor PONTA 

– Mulțumesc pentru invitație. Românii din străinătate vor vota. Înainte de toate, vreau să spun că scopul acestei întâlniri este despre cum vedem noi viitorul României în următorii cinci ani și ce dorim să schimbăm. Eu vreau să conduc alături de un guvern USL. Eu am fost aseară și al România TV din respect pentru telespectatori. Acum sunt la Realitatea TV. Din același motiv. Eu cred că România, după zece ani de ură, are nevoie de pace și de dialog. Mă întorc la întrebarea dvs.

Klaus IOHANNIS

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Klaus Iohannis către Victor Ponta, din minutele acordate: “Poftiți, terminați-vă ideea”.

– Haideți să începem cu începutul. Mulțumesc pentru invitație, eu am venit la această dezbatere din respect pentru alegătorii care vor s-o vadă. Vreau să spun din capul locului că, în afară de invitația generică, nu am primit niciun fel de altfel de detalii. Bănuiesc că v-ați făcut un plan. Nu știu în ce măsură ați comunicat cu domnul Ponta. Îmi spuneți că am același număr de minute. Nu știu despre câte minute vorbim. Am acceptat pentru că dumneavoastră domnule Ponta ați refuzat să vorbim pe o platformă neutră.

Continuarea, AICI. 12.11.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply