1,4 milioane de case mai sunt racordate la “centralizat”. Cât va costa căldura la iarnă, oraş cu oraş

0
557

În România mai există, la această oră, peste 1,4 milioane de apartamente racordate la sistemele centralizate de distribuţie a energiei termice. Cât va costa încălzirea în iarna ce vine în oraşele mari, care sunt subvenţiile acordate de primari şi unde e cea mai ieftină gigacalorie, puteţi citi mai jos.

Calorifer

Calorifer Foto: focus-energetic.ro

Numărul de apartamente racordate la sistemele de termoficare este de 1.406.906, potrivit ultimelor date ale Autorităţii Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, valabile la data de 30 iunie. Mai mult de o treime dintre acestea sunt amplasate în Bucureşti-peste jumătate de milion.

Preţul plătit de populaţie pentru căldură este stabilit de autorităţile locale, în funcţie de capacitatea acestora a de a acorda subvenţii, astfel încât cetăţenii să plătească un preţ mai mic decât costul real al căldurii.

Potrivit ultimelor prognoze ale serviciilor meteorologice occidentale, iarna ce vine se anunţă a fi cea mai geroasă din ultima sută de ani.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Iată preţul gigacaloriei în oraşele cu cele mai multe apartamente racordate la sistemele centralizate de distribuţie a energiei termice, cu menţiunea că au fost luate în calcul oraşele cu peste 30.000 de apartamente racordate:

Va invitam sa cititi continuarea pe economica.net, Luni, 23 sept.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply