Sportivii David Ivan de la Clubul WUSHU MAXX Mangalia și Ștefan Orza de la CSM Constanța au fost selectați în lotul național care va participa la Campionatul Mondial de KEMPO din Turcia 

0
1750
Sâmbătă, 13 aprilie a.c. a avut loc competiția de Kempo după regulile KA1, în Complexul sportiv Apollo din București. Sportivii Clubului Whu Shu Maxx Mangalia, Coman Natalia Iuliana și Ivan David, s-au clasat pe locurile I, iar David a fost selectat în lotul național de Kempo si va participa la Campionatul Mondial din Turcia, în perioada 23-28 aprilie.
Din județul Constanța au fost selectați doar doi sportivi: Ștefan Orza și Ivan David (colegi de cameră). Antrenorul Titi Vartolomei mulțumește Primăriei Mangalia și Direcției locale de Cultură și Sport pentru asigurarea locației în care se antrenează campionii.
„Din nou locul 1! Campion național la kickbox. Bravo, David! Ești cel mai tare! Succes la mondialele din Turcia! Noi te susținem! Mulțumim domnului antrenor Titi Vartolomei pentru rezultate! În doar două luni, performanțele sunt peste așteptări!”. (Ana David).

Mangalia News, 15.04.2024. (A transmis Magdalena Iacob).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply