Ambasada SUA la București vă invită să beneficiați de programul de reînnoire a vizelor fără interviu

0
396
„Secția Consulară a Ambasadei SUA din România promovează programul de reînnoire a vizelor fără interviu, cu scopul de a aproba un număr record de vize pentru cetățenii români eligibili în anul fiscal 2024.

Avem plăcerea de a reaminti solicitanților de viză despre avantajele programului de reînnoire a vizelor fără interviu, ca parte a planului nostru de îmbunătățire și simplificare a serviciilor de viză.

Acest program permite solicitanților cărora li s-au eliberat anterior vize să și le reînnoiască fără a se prezenta la un nou interviu la Ambasada SUA din București.

Solicitanții de viză care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să viziteze pagina Reînnoire Viză pentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fără interviu.

Pagina web USTravelDocs dedicată programărilor pentru interviu va propune solicitanților o serie de întrebări care să reflecte criteriile de eligibilitate pentru reînnoire a vizelor. Solicitanții eligibili vor fi rugați să tipărească pagina de confirmare Fără Interviu și să depună documentele necesare la unul dintre birourile firmei de curierat din România. Documentele necesare sunt: pașaport (cel valabil şi cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente, chitanța pentru taxa de viză /dovada plății, pagina de confirmare Fără Interviu și documentele corespunzătoare, în funcție de categoria de viză solicitată.

Oricât de mult ne bucurăm să întâlnim solicitanții de viză la interviu, dorim să vă ajutăm să evitaţi efortul de a vă prezenta la Ambasadă, dacă nu este absolut necesar. În acest scop, varianta fără interviu este simplă, rapidă și fără probleme”. (Comunicat de presă al Ambasadei SUA la București).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply