PĂȘUNILE DE AUR – O Bandă Desenată AUDIO-VIDEO | Concept: Mihai I. Grăjdeanu

0
281
„2020 a fost un an al încercărilor și, din acel motiv, împreună cu profesorul și autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu am avut multe idei care să vină în ajutorul copiilor! Atunci a luat nastere și OLIMPIADA DE BENZI DESENATE, si Cititul Benzilor Desenate cu voce tare si multe altele. Ei bine, multe dintre aceste idei se regăsesc acum pe multe platforme, in multe institutii, asociatii, ONG-uri etc, iar nouă nu ne rămîne decât să ne bucurăm pentru că i-am inspirat pe multi. Să fie o primăvară frumoasă pentru toti, nu doar cu soare pe cer, ci si cu soare în suflete!”. (Mădălina Corina Diaconu).
PĂȘUNILE DE AUR (autor Mihai I. Grăjdeanu) este albumul de bandă desenată care povestește pe înțelesul copiilor marile războaie dintre Dacia și Imperiul Roman, din timpul regelui Decebal și al împăratului Traian… Albumul propune o abordare venită din lumea fantasticului, acolo unde copiii se regăsesc și se pierd cu bucurie într-un univers al poveștilor miraculoase! Este locul unde regele CERBAL și împăratul TAURIAN vin din pădurile și pășunile cutreierate de toate viețuitoarele pământului, unde armatele lor sunt alcătuite din cele mai curajoase animale, iar păsările cerului devin sfătuitori de încredere. O poveste în benzi desenate, cu personaje din lumea animalelor, o premieră în banda desenată cu subiect istoric din România.

Format A4, 40 pagini, coperte cartonate, full color. Concept / benzi desenate: Mihai I. Grăjdeanu. Text: Mădălina Corina Diaconu. Versuri capitole: Daniel Roxin. Comenzi album: https://dacia-art.ro/index.php/pa-unile-de-aur.html. Editura Geto Dacii.


Mangalia News, 24.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply