Tinere Talente la Teatru: O Evadare din Spațiul Digital – cronică de Maria Necșulescu-Schenk

0
774
Un grup de adolescenți din Mangalia au captivat publicul, sâmbătă, 10 februarie, cu o interpretare remarcabilă într-un spectacol de teatru, demonstrând că pasiunea și dedicarea pentru artele performanței nu s-au pierdut complet în valul digital. Mai mult decât atât, surpriza a fost cu atât mai mare, când am aflat că și scenariile au fost scrise tot de un adolescent talentat.
Realizate sub marca Educație Prin Artă, un program finanțat de Uniunea Europeană, și sprijinul “unteatru”, piesele “Coincidențe” și “Polemica Meselor”, au fost scrise, regizate și interpretate de adolescenți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, care au reușit să încânte publicul prin creativitatea și profesionalismul lor. Alături de tineri au fost doi coordonatori, Teodora Pușcașu si Florin Liță, care prin experiența pedagogică și talentul lor, i-au ajutat să pună în scenă cele două povești.
Trupa de teatru, numită “CaLaMari”, este alcătuită din Matei-Cosmin Vilău, Irina Maria Gherfi, Iulia Nicola, Alexandra Fota, Raluca Tonigaru, Andrei Păun, Andra Maria Hrihorcea, David Andrei Vamanu, Carmen Gabriela Mucu, Maria Niculae, Ema Apostol (text) și Violeta Larisa Bîlcu (sufleur). (…)
Continuarea, pe mardie.eu



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply