„10 cu Felicitări, pentru colectarea separată!” – Elevi de la Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța au câștigat o excursie la Destiny Park, oferită de Polaris M Holding

0
437
„Concursul “10 cu Felicitări pentru colectarea separată”, organizat de Polaris, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța s-a încheiat. Suntem încântați să vă dezvăluim că elevii clasei I B, sunt Campioni ai Reciclării, în cadrul concursului “10 cu Felicitări pentru colectarea separată”!
Cu entuziasmul și energia caracteristice, micuții noștri eroi au colectat cea mai mare cantitate de deseuri reciclabile, transformându-se astfel în adevărați gardieni ai mediului înconjurător. Timp de 2 săptămâni, aceștia au colectat 415 kg de deșeuri reciclabile. Elevii celor 20 de clase participante au adunat în total 3,5 tone de deșeuri din hârtie, carton, plastic și metal.
Felicitări, dragi elevi din clasa I B! Vă aplaudăm pentru dedicarea voastră, pentru grija față de planetă. Ca o recompensă binemeritată, veți avea parte de o excursie de vis la Destiny Park!
„Vrem să mulțumim, în egală măsură, tuturor elevilor care au participat la acest concurs. Fiecare dintre voi a făcut o treabă excelentă și a contribuit la succesul evenimentului nostru dedicat reciclării”. 
„Mulțumim și doamnelor învățătoare, pentru ghidarea și încurajarea elevilor!
În mod deosebit, dorim să transmitem mulțumiri doamnei învățătoare Ancuta Moflic, pentru implicarea și coordonarea acestui concurs! Împreună, am demonstrat că putem face schimbări pozitive, pentru un viitor mai curat și mai sănătos”. (Polaris M Holding).


Mangalia News, 14.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply