„Unirea Gospodarilor” vrea să deschidă magazine în toată ţara: „Asocierea şi activitatea integrată reprezintă soluţia. Trebuie să multiplicăm modelele de bună practică“

0
534
Unirea Gospodarilor, o coo­pe­rativă agricolă care reuneşte 5 membri fondatori şi peste 200 de membri asociaţi (mici gos­podării, producători de car­ne, ouă, cereale etc), a deschis magazine proprii în Buzău, Iaşi, Bucureşti, dar s-a extins şi prin intermediul parte­ne­riatelor în Constanţa sau Ilfov.
„Din 2019, de când am fondat-o şi până în prezent, cooperativa noastră activează chiar în mai multe judeţe, pe o plajă largă de activităţi. Vorbim aici de produse de materie primă în sistem gospodăresc, transformare a materiei prime în produs finit şi, nu în ultimul rând, depozitarea şi vânzarea acestor produse printr-o reţea de magazine proprii şi plat­for­mă online“, a spus Dan Ivaşcu, preşedintele Coope­ra­tivei Agricole „Unirea Gospodarilor Mihăileşti“, cu sediul în judeţul Buzău. Practic, cooperativa are un sistem integrat de producţie. Există un plan de producţie al membrilor, un plan de procesare, dar şi de vânzare. (…)

Continuarea, cu VIDEO, pe www.zf.ro//zf-agropower


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply