Emil Ghinea la Super Rally, CNVC (Open) și CNVC Master 2023 – FOTO/VIDEO | „Mulțumesc partenerilor pentru susținere și sper că în 2024 vom fi mai puternici și mai bine pregătiți”

0
503
Emil Ghinea: „Ultima urcare din 2023 pe drumul Poienii, cu un timp bun pentru mine și echipa mea: 2.05.498. Ultimul viraj a fost cam cu panică și rămâne doar pentru mine. Mulțumesc partenerilor pentru susținere și sper că în 2024 vom fi mai puternici și mai bine pregătiți”.
Vă invităm să revedeți: Pilotul EMIL GHINEA prezintă BILANȚUL ANULUI COMPETIȚIONAL 2023: Locul II, la CNVC Masters și CNVC (Open), Vicecampion Național Clasa GT, la Super Rally.
„Pentru prima dată în cariera mea, am participat la 3 campionate diferite organizate sub egida FRAS: CNVC Masters, CNVC, CNSR. Un an solicitant pentru mine și echipa mea, prin multitudinea etapelor la care am participat, dar cu rezultate remarcabile:
CNVC MASTERS:
-Locul II Clasamentul OPEN,
-Locul III Grupa CN/E2-SC,
-Locul III Clasa CN/E2-SC-3000.
Campionatul Național de Viteza în Coastă:
-Locul II Clasamentul OPEN,
-Vicecampion Național CATEGORIA 2,
-Vicecampion Național GRUPA CN/E2-SC,
Campionatul Național de SUPER RALLY:
-Vicecampion Național CLASA GT. (…)

Super Rally, CNVC și Master 2023 – VIDEO remember:

Mangalia News este partener media al pilotului Emil Ghinea și al echipei sale. Vă invităm să vizionați aici toate articolele publicate de noi, despre Emil, Campionul nostru de la „Marea cea Mare”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, partener media, 06.02.2024..



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply