„Adoptă o mamă!” – Campanie de ajutorare a femeilor vârstnice, singure, defavorizate, din comuna Limanu | FOTO

0
440
„Bună ziua! Revin la ideea campaniei „Adoptă o mamă!”, campanie în care mi-aș dori să antrenez cât mai multe persoane care să agreeze această idee, care să creadă în ea si care să-și dorească să ajute femei singure, aflate în nevoie, persoane defavorizate. Campania s-a desfășurat, în anii anteriori, în luna martie și a adus bucuria scontată destinatarelor, lucru pe care vă las să-l vedeti în fotografiile atașate.
Am decis să reeditez campania si în acest an, deoarece astăzi mi-a ieșit în cale o bătrână care plângea, pentru că nu mai are lemne. Eu, singură, nu am posibilitatea să-i cumpăr, iar prin serviciul social al Primăriei nu putem acționa, deoarece doamna în cauză nu este compatibilă, din anumite puncte de vedere legale, pentru întocmirea unui dosar de încălzire, dar dacă aș primi ceva ajutor, poate, împreună, îi vom salva mobila de la foc și de aceea apelez la spiritul comunității din care facem parte cu totii.
Pe lângă această urgență care necesită un ajutor financiar, ne putem mobiliza să strângem câte ceva din ce ne prisoseste acasă, pentru a face un cadou unor femei, de Ziua Femeii.
Puteți dărui personal sau puteți dona aceste lucruri către Subfiliala de Cruce Roșie Limanu, pentru a fi dăruite unor femei, într-o zi specială ca ziua de 8 Martie. La mulți ani, doamnelor! Pentru că meritați să auziți aceste cuvinte în fiecare zi”, scrie pe pagina sa de Facebook Liliana Ivan, inițiatoarea acestei impresionante campanii comunitare.


Mangalia News, 06.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply