Pilotul EMIL GHINEA prezintă BILANȚUL ANULUI COMPETIȚIONAL 2023: Locul II, la CNVC Masters și CNVC (Open), Vicecampion Național Clasa GT, la Super Rally

0
703

Pilotul EMIL GHINEA prezintă BILANȚUL ANULUI COMPETIȚIONAL 2023:

„Pentru prima dată în cariera mea, am participat la 3 campionate diferite organizate sub egida FRAS – CNVC Masters, CNVC, CNSR.
Un an solicitant pentru mine și echipa mea, prin multitudinea etapelor la care am participat, dar cu rezultate remarcabile:
CNVC MASTERS:
-Locul II Clasamentul OPEN,
-Locul III Grupa CN/E2-SC,
-Locul III Clasa CN/E2-SC-3000.
Campionatul Național de Viteza în Coastă:
-Locul II Clasamentul OPEN,
-Vicecampion Național CATEGORIA 2,
-Vicecampion Național GRUPA CN/E2-SC,
Campionatul Național de SUPER RALLY:
-Vicecampion Național CLASA GT.
Mulțumesc soției mele, Raluca-Elena Ghinea, pentru susținerea ei în toată “nebunia noastră”, fetelor mele, Anelis și Emily, familiei și celor de acasă, care au urmărit tot sezonul. Mulțumesc nebunilor mei frumoși din echipa tehnică, care au luptat alături de mine până la ultima sutime de secundă: Gabriel, Dragos, Claudiu, Nicusor, Sorin, Marius, Andrei, Gea și soțiilor lor.
Mulțumesc, “bătrânilor mei tineri” Florin Hangu, Puiuțu Rusu, Nea Radu și Barabaș Istvan, pentru sfaturi.
Mulțumesc, “nebunilor de pe margine”: Marian, Mexicanu’ Kerestes, Claudia, Florin Ramf și tuturor celor care m-ați urmărit și v-am simțit alături de mine.
Mulțumesc Stef, Lascu, Lambrino si Andrei Mangalia, știți voi pentru ce!
Mulțumesc partenerilor pentru susținere”.
#DAMEN #VISITMANGALIA #RIVIERASUDULUI
#TCEHOLDING #GiftIdea #RAVENOL
#GPPDEZVOLTARE #NOVUMBYTHESEA
#VanOord #LAPP #DENTAMAREXCLUSIVE
#RSMotorsport #HappyDoner #SCCUCOR
#JULIANGODFREYENGINEERING #ASNU
#SABLARECONSTANTA #DULLINGER
#GP24 #HotelCorsaMangalia #AnduDesign
#ACSAUTOSPEEDMangalia
Partener media: #MangaliaNews.
Și nu uitați, VISIT MANGALIA!
VIDEO reels: https://www.facebook.com/reel/639431698362790
Comentarii:
Ghinea Marieta: Mândri de tine, Campionul nostru! Felicitări!
Claudia Nae: Felicitări pentru toată evoluția de anul acesta! La cât mai multe podiumuri de top și mult succes pe mai departe!!!
Neculcea Marian: Felicitări, pentru tot! Ai o echipă superbă, cu suflete calde, râzi cu ei, creează o atmosferă plăcută, amintiri frumoase și cu care îți este mai mare dragul să stai alături de ei! Iar ție, Emil (cât și celor dragi), îți doresc multă sănătate și, ca tot ce îți propui pe viitor, să ți se îndeplinească, pe toate planurile!
Florin Hangu: Faină echipă, faini oameni, alături nemijlocit de un pilot care nu acceptă înfrângerea și, mai ales, compromisurile. Mulți devin generali și uită de soldații cu care au câștigat bătăliile. Mulțumesc, Emil Ghinea, pentru că îți prețuiești echipa!

Gabriel Kerestes: Un Marinar cu Mateloții lui au rupt sezonul 2023!!! Vă iubim! Abia aștept să ne revedem în 2024, sănătoși!

Florin Toporaș: Felicitări, Emil, pentru tot ceea ce ai realizat, împreună cu echipa! Totodată, mulțumim și noi, ceilalți prieteni ai tăi, pentru că ne-ai făcut mândri și, nu în ultimul rând, ai pus/dus Mangalia pe un loc fruntaș, cel puțin în sportul care te-a consacrat. Toată stima, EMIL GHINEA!!!

MN: Serialul nostru de articole dedicate îndrăgitului pilot Emil Ghinea din Mangalia, poate fi vizionat AICI. (FOTO-VIDEO).

Mangalia News, partener media al pilotului Emil Ghinea, 05.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply