Șoseaua de Coastă dintre Portul Constanța și Stațiunea Mamaia – „Riviera Tomis“, proiect promovat de PSD Constanța, pentru care solicită Primăriei actualizarea documentației tehnico-economice

0
599
„Am depus la Primărie proiectul privind construirea Șoselei de Coastă „Riviera Tomis“ – între Portul Constanța și Stațiunea Mamaia. I-am solicitat primarului includerea în bugetul pe anul 2024 alocarea banilor necesari pentru actualizarea documentației tehnico-economice privind obiectivul de investiții Șoseaua de Coastă „Riviera Tomis“ – între Stațiunea Mamaia și Portul Constanța.
Proiectul vizează o serie de intervenții precum amenajarea unui drum de legătură între Portul Tomis și Stațiunea Mamaia (de-a lungul falezei de nord a municipiului), compus din parte carosabilă, pistă pentru deplasarea cu bicicleta, trotuar, zone de oprire și staționare a autovehiculelor, spațiu verde, iluminat public și elemente diverse de mobilier urban, precum și altele menite să facă zona atractivă.
Dezvoltarea sustenabilă, prin creşterea economică şi a oportunităţilor de afaceri în turism datorită noii infrastructuri, va duce la crearea de locuri de muncă şi la creşterea standardului şi calităţii vieţii în destinaţia turistică Constanţa-Mamaia.
Proiectele de anvergură și benefice comunității noastre trebuie continuate!”, afirmă prim-vicepreședintele PSD Municipiul Constanța, Costin-Ioan Răsăuțeanu, liderul consilierilor municipali PSD.


Mangalia News, 18.01.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply