Cornel Udrea: Pliantul de la firma pharmaceutic-naturistă „Supremviril S.A”, o lectură ce îți dezvăluie nivelul la care te afli din punct de vedere or’șcît

0
338
Am găsit în cutia de poștă, printre scrisorile de dragoste de la statul român (gazul, lampa, impozitul pe decibelii papagalului Gyuri) și un prospect, în nuanțe gălbui-hepatice, de la o firmă pharmaceutic-naturistă „Supremviril S.A”.
M-am dus în grupul sanitar de budă și, instalat pe colac sub pupăză, m-am pus pe cetit chestionarul – ofertă: o lectură ce îți dezvăluie, prin întrebări, nivelul la care te afli din punct de vedere or’șcît.
Am răspuns sincer, fiindcă eram într-una din zilele mele bune, după ce pusesem mîna, prin persuasiune lirică și curvăsărai de socializare, pe o carte, într-un tiraj costeliv, scrisă la Doftana, „privind printre gratii un petec de cer”, de GB, confratele meu literar, încă nemembru în breasla scriitorilor…
1. Vrei să o ai cu 5 cm mai lungă?
R: Da, poate mai multișor, că uneori nu o găsesc și caut destul de mult după ea, lucru enervant, fiindcă sunt și miop.
2. Vrei să urle de plăcere?
R: Urlă și așa. Din plăcerea de a-l vedea pe papagalul maghiar Gyuri, rîzînd de mine onomatopeic.
3. Cum stai cu erecția?
R: Numa’ șăd. În stand bay, poate intru și eu într-un program maglavit. Dacă mă lasă cardiologul.
4. Boli venerice ai avut?
R: No, doar insectuțe, lăței, dar am scăpat prin tuns pierdut și bărbierit locurile.
5. Ești alergic la ceva?
R: Nu fac politică.
5. Cîte cutii cu ceaiul „Fulminosa” dorești?
Aici mi-am adus aminte de cineva drag mie și am dat o fuguță la parter, unde am pus pliantul în cutia de poștă a lui Tiberiu Gurdună, om politic de dată recentă.
După 3 zile, strănuta atît de puternic, că se auzea din stradă: firma în cauză, găsise un client. Am avut și eu o plăcere, amintind vag de preludiu la broaștele țestoase.
Chestia este că Tibi locuiește cu soacră-sa, iar soția lui face paste la Milano.

MN: Volumele semnate de Maestrul Cornel Udreapot fi găsite și AICI, iar scrierile spumoase, caricatural-acide ale umoristului clujean Cornel Udrea, publicate de Mangalia News, pot fi re/văzute AICI.

Mangalia News, 03.12.1023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply