Suplimentul minune pentru sistemul imunitar, Made in Romania! „Multe persoane s-au vindecat de afecţiuni ale sistemului respirator” 

0
419
Orostim este cel mai nou supliment alimentar fabricat de Institutul Cantacuzino. A apărut pe piață în decembrie anul trecut și, până în prezent a primit revizii bune din partea mai multor pacienţi cu afecţiuni respiratorii.
Potrivit specialiștilor, Orostim ar urma să ajungă, odată cu creşterea capacităţii de producţie, disponibil pentru achiziţia online sau în farmacii.
„Ştim că face bine. Avem un feedback bun din teren. Multe persoane care l-au luat ne-au spus că s-au vindecat de afecţiuni ale sistemului respirator”, a declarat dr. Cristian Uluitu, şeful secţiei Imunomodulatori de la Institutul Cantacuzino, potrivit Antena 3.

Made in Romania! Suplimentul minune pentru sistemul imunitar

Numele Orostim are legătură cu afecţiunile respiratorii, particula ‘Oro’ semnificând afecţiunile ORL. În trecut, Orostim era încadrat în categoria imunomodulatorilor, medicamente care reglează nivelul de anticorpi din organism. Astăzi, însă, producătorul are voie să spună doar că este un supliment alimentar cu rol în buna funcţionare a sistemului imunitar.
Orostim a fost studiat încă din anii ’70 şi a ieşit pe piaţă în anii ’80, fiind considerat o alternativă, sub formă de capsule, al mult mai cunoscutului Polidin.
În prezent, Orostim se fabrică la Bucureşti, la Institutul Cantacuzino. În trecut, însă, pe când era medicament, se fabrica şi la Iaşi. Încet, încet, s-au închis secţiile de producţie din cauza normelor privind bunele practici de fabricaţie. (…)

Continuarea, pe doctorulzilei.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply