LIVE! Trofeul Audi Brașov, ultima etapă a Campionatului Național Masters de Viteză în Coastă, ia startul în acest weekend | Pilotul Emil Ghinea din Mangalia va concura cu Norma M20F

0
1127

Titlurile de Masters la Viteză în Coastă se decid la Brașov!

Un total de 52 de piloți vor lua startul în acest weekend, la Trofeul Audi Brașov, etapa finală a Trofeului Național Masters la Viteză în Coastă, care va decide și numele celor doi campioni naționali. Se anunță cea mai intensă luptă la titlu din ultimii ani, atât la Categoria I, cât și la Categoria II. (…)
…La Categoria II, cea dedicată monoposturilor și prototipurilor, nu mai puțin de 5 piloți au șanse matematice la titlu, însă 3 dintre aceștia sunt în lupta decisivă. Jerome France (Nova Proto) și Octavian Ciovică (Radical SR8) au câte 62 de puncte, iar Costel Cășuneanu (Wolf F1 Mistral) a adunat 56, după primele 4 runde. Oricare dintre cei 3 va câștiga etapa, acela va fi și campionul absolut al sezonului 2023. Dragoș Savloschi (Radical Prosport), cu 52 de puncte și Emil Ghinea (Norma M20), cu 51 de puncte, depind doar de conjunctura rezultatelor. (…)

Hai, Emil! Ești Campionul nostru și te susținem! Mangalia News – https://www.mangalianews.ro/
Trofeul Audi Brașov va debuta sâmbătă dimineață, de la ora 9:00, cu manșele de recunoașteri, urmând ca la ora 18:30 să se încheie a doua manșă de antrenamente cronometrate. Duminică, duelul decisiv se va da de la ora 13:20, atunci când începe prima manșă de concurs, care va fi și transmisă în direct pe youtube FRAS și Prima Sport3. Duminică dimineață mai sunt două manșe de recunoașteri. (sursa: fras.ro). Lista piloţilor înscrişi la etapă poate fi consultată aici.

Mangalia News, partener media al pilotului Emil Ghinea, 12.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply