Zilele Toamnei la Mangalia – Cântec, joc și voie bună, cu IRINA LOGHIN și artiști locali, la final de sezon estival 2023 (FOTO-VIDEO)

0
801
Penultimele zile ale Târgului de Toamnă de la Mangalia au fost adevărate zile de vară, iar ansamblurile folclorice și soliștii de muzică populară din Mangalia au prezentat numeroase momente muzical-coregrafice pe scena din Portul Turistic. Momentul artistic culminant, mult așteptat de publicul numeros, a fost întâlnirea de sâmbătă seara cu marea cântăreață IRINA LOGHIN, supranumită „regina muzicii populare românești”. Instantaneele surprinse redau pe larg atmosfera de sărbătoare și de voie bună.

Vă mulțumim, cu respect deosebit, pentru impresionata carieră muzicală și pentru „tinerețea fără bătrânețe” a vocii și spiritului dumneavoastră, stimată și iubită Doamnă IRINA!
Mulțumiri calde, Ansamblului folcloric ”LITORAL” al „tinerilor pensionari” din Mangalia, Ansamblului folcloric ”ZESTREA”, Ansamblului folcloric ”IA DE LA MALUL MĂRII”, precum și soliștilor vocali care au evoluat pe scenă în cele patru generoase „Zile ale Toamnei”.
Felicitări, organizatorilor acestui frumos eveniment, veritabil final de sezon estival 2023, la Mangalia!

Târgul cu bunătăți de Toamnă este deschis și astăzi, Duminică, 15 octombrie!
Urmăriți VIDEO și pe MangaliaOline.


Mangalia News, 15.10.2023.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply