Frații Norbert Maior și Francesca-Maria Maior au câștigat titlul european de juniori la raliuri! Performanță istorică pentru automobilismul românesc!

0
373

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20

Performanță istorică pentru automobilismul românesc!

Frații Norbert Maior și Francesca-Maria Maior au câștigat titlul european de juniori la raliuri (FIA ERC), după ce au terminat pe prima poziție, în etapa finală, Raliul Ungariei.

Originari din Brașov, dar stabiliți în Cluj, acolo unde reprezintă Napoca Rally Academy, aceștia bifează a doua mare performanță pentru automobilismul sportiv românesc, după cea reușită de Simone Tempestini, în 2016, când acesta a devenit campion mondial, tot la juniori.
Pentru a fi siguri că vor câștiga titlul, cei doi erau obligați să câștige etapa din Ungaria, în fața rivalilor din Italia și Norvegia. Pe un Peugeot 208 Rally 4, frații Maior au dominat autoritar competiția rezervată juniorilor, unde au preluat conducerea încă de pe a doua probă specială și nu au mai cedat locul 1 până la finalul rundei. (…)

Continuarea, pe fras.ro/performanta-istorica


piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply