Sportiva Maria Oancea de la CSS Mangalia – Medalia de Aur și titlul de Campioană Națională a României, iar David Rață, Medalia de Bronz, la Campionatul Național de Juniori mici, Călărași, 2023

0
754
Felicitări, sportivilor de la CSS Mangalia, pentru reușitele obținute la Campionatul Național de Juniori mici, desfășurat zilele acestea la Călărași, prin:
– Maria Oancea – Locul I, medalia de Aur și titlul de Campioană Națională a României, la categoria 25 kg, Lupte feminine, după 5 partide câștigate;
– David Rață – medalia de Bronz, la categoria 28 kg, Lupte libere, cu 5 partide câștigate și una pierdută. Forza, CSS Mangalia!
Iată că antrenorul George Marian Oancea crește o nouă „pepinieră de aur”, la Clubul Sportiv Școlar Mangalia! Micuța campioană Maria Oancea, fiica antrenorului Marian Oancea, este elevă la Școala Gimnazială nr. 3 Mangalia.
Felicitări și multe succese în activitatea prezentă și viitoare, antrenorului și întregii echipe tehnice, iar micuții campioni să le urmeze exemplul marilor campioni descoperiți, crescuți și formați la CSS Mangalia!


Mangalia News, 08.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply