Vernisajul celei de a II-a ediții a Expoziției de Artă “Armonii de Toamnă”, de la Casa de Cultură a orașului Bragadiru, a împletit pictura, grafica și arta decorativă, cu poezia și muzica de înaltă calitate (galerie FOTO)

0
396
„Succesul în viață se datorează oamenilor frumoși, calzi si buni pe care viața și bunul Dumnezeu mi i-a scos în cale. EL îmi rânduiește zilele și pașii, ca să mă înconjor de oameni și locuri frumoase. “Alegem să fim oameni buni, sau nu!” / “Alegem să dăruim sau să primim!” / “Alegem să îi luminăm pe ceilalți, sau așteptăm lumină de la ei!”
Astfel s-a desfășurat Vernisajul Expoziției de Artă “Armonii de Toamnă”, ediția a II-a, organizat în Foaierul Casei de Cultură a orașului Bragadiru, împletind pictura, arta decorativă, grafica, poezia, pe acordurile de pian ale artistei Ansamblului Artistic Ciocârlia – pianista Angelica Todea, cu vocea inegalabilă la cea mai înaltă vibrație a frumoasei artiste lirice – soprana Anfisa Fugaru – Filarmonica George Enescu din București, cu aplauze la scenă deschisă. Mă înclin și le multumesc cu onoare.
Expoziția a fost deschisă și apreciată de Maestrul Valentin Tănase – Profesor de Arte, Pictor, Sculptor, directorul Studioului de Arte Plastice al Cercului Militar Național din Bucuresti. Artiștii plastici prezenți la Vernisaj au fost foarte bucuroși și încântați să primească învățăminte de la un Maestru al artelor vizuale.
Onorați, Maestre, vă mulțumim!
Ne-au incântat cu versuri de suflet – poeții Daniela Toma, Ion Calotă, Mihail Coandă și Manac Badica Neli, recitând din creațiile proprii și le mulțumim încă o dată pentru energia benefică, emoția și bucuria primită.
Toate acestea cu binecuvântarea LUI Dumnezeu și a Preacucernicului Preot prof. Emil Nedelea Caramizaru, Paroh al Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe Nou – Km zero București care ne-a bucurat și emoționat până la lacrimi, recitând și un poem din creația proprie.
De asemenea, precizez că și Maestrul Valentin Tanase a fost atât de incântat și emoționat de atmosfera creată, încât ne-a recitat chiar și o poezie, emotionând-o până și pe actrița Doina Ghitescu, care la rândul său ne-a incântat cu momente artistice si poetice, prezentând de astfel și întregul program artistic.
Multumesc, multumim încă o dată pentru găzduire, Casei de Cultură „Mihai Eminescu” -Bragadiru.
Prețuire cu recunostință si multumiri, tuturor artiștilor pentru participare, fără de care si această frumoasă expoziție nu ar fi avut loc.
Multumesc pentru foto, Mirela Postolache și Dan Stefan, prietenul tuturor artiștilor”.
Carmen Florian, curatorul expoziției.
(Albumul FOTO integral, aici: https://www.facebook.com/FlorianCarmen18).

MN: Alte articole cu și despre pictorița Carmen Florian, publicate de Mangalia News, puteți vizualiza aici.

Mangalia News, 08.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply