„Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc” – Romanian Wine & Cheese, eveniment cu degustări de vin și surprize, în prima duminică din octombrie!

0
572
Toamna aduce cu ea sezonul de cules, dar și cu o nouă aniversare a „Zilei Naționale A Gastronomiei și Vinului Românesc”, eveniment ce are loc în mod oficial de 5 ani încoace, în prima duminică din octombrie.
Cosmin Dragomir, Nico Lontras și Cezar Ioan au inițiat în 2019 un proiect de lege care să numească această zi națională, iar legea a trecut de Camera Deputaților numind oficial prima duminică din octombrie „Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc”. Până revin cu mai multe informații despre acest lucru (într-un articol dedicat), mă bucur să îți spun că primul eveniment din seria Winesday Specials din acesta toamnă este realizat în contextul „Zilei Naționale a Gastronomiei și vinului Românesc” și are loc miercuri, 27 septembrie, în București.
Organizăm această degustare la Private Wine, în parteneriat cu Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc, Revino Gourmet și Atlasul Vinului Românesc
Și, ca la toate degustările de vin pe care le organizăm, avem și una sau două surprize pentru cei ce participa. Nu vor lipsi suprizele nici de această dată, așa că hai și tu la eveniment. Tot ce îți pot spune de pe acum este că una din surprize vine de la Curatorul de Zacuscă, Cosmin Dragomir.

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply