Cărturești – BOOK FLEX AND CHILL! Ai văzut un film WOW și vrei să găsești cartea sau seria de cărți care i-au stat la bază? Iată-le pe toate AICI!

0
333

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20

Cărturești – BOOK FLEX AND CHILL!

Ce alegi să faci în timpul liber, când aplicația de pe telefon îți arată că există 50% șanse de ploaie – vezi un film sau citești o carte bună? Vezi un film făcut după o carte bună?
În vechea discuție cartea sau filmul, noi nu mai avem loc de preferințe: Vrem cărți toată ziua, în fiecare zi, pentru totdeauna, indiferent de formatul în care le găsim. Ai văzut un film wow și asta te-a condus să găsești cartea sau seria de cărți care i-a stat la bază? Se acceptă! Ai ascultat o carte audio la prietenii noștri de la AudioTribe și asta te-a făcut să vrei să cauți cartea să o pui și în bibliotecă? E loc aici și pentru tine! Vino cu popcornul, noi venim cu cele mai binge readable cărți.
În perioada 26.09 – 09.10, în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro, găsești o selecție alcătuită din cărți ecranizate, demne de Oscar, cu 20% reducere.


Mangalia News, 27.09.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply