Povești în serial din Cartea Minunățiilor Disponibile la #BulinaStudio (FOTO-VIDEO)

0
693
Următoarea poveste din Cartea Minunățiilor Disponibile #BulinaStudio, este aici: O nouă fustă învârticioasă si prietenoasă cu corpul nostru.
O fustă precum o adiere, o fustă precum o poveste, povestea ta.
Sâmbătă de poveste să ai!☀️
Cu drag,
Maria, Bulina.
O saptamana noua…
Perioada de reasezare am facut-o in Bucuresti, dupa cele 3 luni petrecute La Buline, la mare…, cu o parte din oamenii frumosi m-am intalnit, iar acum, cu zvâc si chef de cusut, incep sa lucrez la comenzile personalizate primite de la voi
Fusta din fotografii este disponibilă, potrivita pentru o Zânã ce poarta S-M, pret 330 de lei.
Despicătura este cadoul meu pentru tine.
O săptămână roditoare să avem!
Cu drag,
Maria, Bulina.
Cum fotografiez minunatiile #BulinaStudio?
Exact cum vezi in fotografii: O iau pe una, o invart, apoi urmatoarea…, in curgere, la fel cum le si cos.☀️ Multumesc, Stanoiu Mirela, pentru momentele surprinse.
Cand eram micuta, imi doream enorm sa am multe fustite pe care sa le invart.☀️
Acum mi le fac. Simplu, asa-i?
Niste fotografii rapide, realizate aseara de Psiholog Diana Ioana Stanciu, inainte de a incepe clasa de yoga, sustinuta de Laura Calin.
O experienta unica, celebrand echinoctiul intr-un splendid tablou al naturii.
Fotografii cu Diana, n-am mai apucat sa fac aseara, insa le am pe cele realizate saptamana trecuta, celebrand ziua ei de nastere.

Apropo, prietenia cu Diana este acea prietenie pe care o visam tot in copilarie, pe dealul cu vie, cu nucul nostru care ne proteja, in cortul pe care ni-l facea bunicul din araci si imi cream lumea pe care mi-o doream impreuna cu sora mea, Ioana Damian Bitere.
Multumesc, Viață,
Cu recunostinta,
Maria, Bulina.

De aceste minunatii de fuste se vor bucura două Zâne pe care le-am cunoscut la mare, vara ce a trecut. De-abia astept fotografii învârticioase de la ele.
Mai învârt o fustă Bulina Studio, mai fac o yoga, mai dau o fugă până la mare, La Buline, mai bag puțin șmotru intens, mă mai hilizesc cu oamenii frumosi ce aleg să vină la mare, toamna, mai găsesc mesaje prin microbuz…
Sunt bine.
Credeam că mă va aștepta toamna, la noi, La Buline
Nu, e tot vară!
Cu bucurie,
Maria, Bulina.


Mangalia News, 24.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply