Școala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia organizează Festivitatea de deschidere a noului an școlar, luni, 11 septembrie, la sediul de la sens

0
759

Școala Gimnazială „Gala Galaction”, Mangalia,
An școlar 2023-2024.
Înapoi, la școală! Back to school!

Școala Gimnazială Gala Galaction organizează Festivitatea de deschidere a noului an școlar, luni, 11 septembrie, ora 9.30, la sediul ciclului primar (școala de la sens).

Vă așteptăm, să împărtășim emoțiile și bucuriile, la început de an școlar.
Vara, cu farmecul și aventurile ei, a trecut parcă prea repede și iată-ne, din nou, împreună, spre alte aventuri în ale cunoașterii!
Dragii noștri elevi, începerea unui nou an școlar e și pentru noi, cadrele didactice, un moment emoționant și așteptat cu dor față de voi, cei pe care vă îndrumăm pas cu pas spre cele mai frumoase amintiri din viața voastră. Pentru că petrecem copilăria voastră împreună.
Noi, cei care va îndrumăm, vom avea grijă să vă asigurăm un loc cald, vesel, prietenos, pentru a descoperi cele mai ascunse și întortocheate taine ale științelor și artelor.
Vă urăm un an plin de împliniri și bucurii, alături de noi și să duceți mai departe, nu numai cunoștințele însușite, ci și valorile pe care noi vi le sădim în suflet.
Să fiți buni, drepți, veseli, visători, încrezători, ambițioși!
Un an școlar, ca un vis împlinit!
Director, prof. Elena Gradisteanu.


Mangalia News, 08.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply