Festivalul GLASUL VIEȚII, cel mai important festival caritabil de pe litoralul românesc! Eforie Nord, 28-29 iulie 2023

0
730
Festivalul GLASUL VIEȚII – Festivalul Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune, cel mai important festival caritabil de pe litoralul românesc – Eforie Nord, 28-29 iulie 2023, Plaja Holiday – Debarcader.
Oferim familiilor participante la festival 2 zile de recreere, divertisment, cultură și educație.
Strângem fonduri pentru susținerea celor 10.233 de copii în proiectul GRĂUNTELE DE MUȘTAR.
Strângem fonduri pentru susținerea lucrărilor la Clinica de Caritate Veronica – Achiziția de aparatură pentru secția de Imagistică (RMN, CT, Radiologie), în valoare de 1.5 milioane euro.
Glasul Vietii Romania
Alături de noi, la Festivalul Glasul Vieții!
Cei mai inimoși, generoși și îndrăgiți artiști ai momentului, au spus un DA din suflet invitației noastre pentru a contribui la îmbrăcarea și pregătirea celor 10.233 de copii sărmani pentru școală, aflați sub ocrotirea Asociației Glasul Vieții, dar și la finalizarea lucrărilor Clinicii Veronica, primul Centru medico-social din țară unde vor fi oferite în mod gratuit îngrijiri medicale pentru toții oamenii afectați de sărăcie extremă.
Damian Drăghici, Ana Beregoi, Zdob și Zdub, Horia Brenciu, Smiley, sunt doar câțiva dintre artiștii care vor fi prezenți la cel mai important festival caritabil de pe litoralul românesc.
Vă așteptăm la Festivalul Glasul Vieții!
Ia-ți o invitație de pe https://glasulvietii.ro/festivalul-glasul-vietii/ și hai la festival!


Mangalia News, 28.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply