„PUNE MÂNA PE CHITARĂ!” 400 de tineri chitariști, alături de Mircea Baniciu și Ducu Bertzi, în Piața Unirii din Cluj! [FOTO-VIDEO]

0
967

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
„Pune mâna pe chitară” este un program social-cultural de educație nonformală în rândul copiilor și tinerilor din Sibiu, inițiat de Asociația Culturală Play, care are ca scop angrenarea acestora în activități muzicale extrașcolare.
Programul își propune să atragă atenția opiniei publice asupra beneficiilor pe care activitatea de „a face muzica” îl are asupra dezvoltării individuale și a comunității. Astfel, am creat o infrastructură educațională pentru copiii din Sibiu, menită să le stimuleze pasiunea de a face muzică (un nivel superior celui de a asculta muzică). […]
Mircea Baniciu: ”In Piata Unirii din Cluj, sâmbătă, 8 iulie, în cadrul evenimentului “Pune mâna pe chitară!”. Un public excepțional format din 400 de chitariști, alături de clujenii din piață”.
#CLUJ Playlist 2023: https://punemanapechitara.ro/ro/places/cluj-playlist-2023
(sursa: facebook.com/punemanapechitara). Urmăriți și https://punemanapechitara.ro/
Înscrieri, aici: https://punemanapechitara.ro/ro/places/pune-mana-pe-chitara


Mangalia News, 09.07.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply