Femeile României – Portretele femeilor extraordinare din jurul nostru | Atlasul Frumuseții – The Atlas of Beauty

0
3052
Mihaela Noroc: „Vineri, 24 iunie, eu și colegii mei români, am sărbătorit Ziua Universală a Bluzei Românești (Ziua IEI). Este o nouă mișcare creată pentru a reînvia o tradiție splendidă. Am spus-o de multe ori și o spun din nou. Tradițiile și progresul pot coexista, iar eu încerc să încurajez oamenii să-și prețuiască cultura, învățând și despre alte culturi ale lumii. Pentru că păstrarea a ceea ce este valoros din trecut înseamnă un viitor mai bun.
Dragi prieteni români, cu această ocazie inaugurez o pagină dedicată femeilor din România. Azi, de Sânziene, dar nu numai azi, vă invit să urmăriti pagina Femeile României, care, peste câțiva ani, va deveni un album”.

Femeile României, un proiect al Mihaelei Noroc, autoarea bine-cunoscutului Atlas al Frumusetii – The Atlas of Beauty.

Doriana Talpeș este o cântăreață din Timișoara, România. Ea iubește muzica tradițională încă din copilărie. A moștenit pasiunea de la familia ei. 

Dragii mei, sunt Mihaela Noroc, autoarea proiectului Atlasul Frumusetii si azi, de Sanziene, inaugurez aceasta pagina. In ultimii 10 ani am calatorit aproape permanent, fotografiind femei in 100 de tari. Atlasul Frumusetii a devenit unul dintre cele mai cunoscute proiecte fotografice ale lumii si dorinta mea e sa continui sa lucrez la el toata viata. In paralel, însă, voi lucra si la un album dedicat femeilor României. Sunt peste 10 milioane de românce, atât in România, cât si peste hotare. Pe câteva sute dintre ele le voi fotografia in anii urmatori, postând aici portretele si povestile lor, iar mai tarziu, publicându-le într-un album. Sper să fiti alături de mine în acest nou demers si să dati vestea la cât mai multi prieteni. Haideți să omagiem împreună Femeile României!

„Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete” de Mihaela Noroc:

Atlasul Frumuseții poate fi procurat acum, de aici: https://bit.ly/3Ypm208


Mangalia News, 27.06.2022. (republicare: 08.03.2023; 27.06.2023).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply