Teatrul de Stat Constanta a primit cel mai important premiu al Galei UNITER! Seaside Stories, cel mai bun spectacol!

0
434

Teatrul de Stat Constanța a primit, luni seara, în cadrul Galei UNITER premiul pentru cel mai bun spectacol cu piesa Seaside Stories. 

De asemenea, premiul UNITER pentru Debut a fost decernat scenografului Theodor Cristian Niculae pentru scenografia spectacolului Seaside Stories, în regia lui Radu Afrim.

Amintim că, Teatrul de Stat Constanța, pentru prima dată în istorie, are nu mai puțin de patru nominalizări pentru premiile Galei UNITER 2023, cele mai importante premii din teatrul românesc.

Gala Premiilor UNITER a avut loc în acest an la Timișoara, Capitala Europeană a Culturii în 2023, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu”.

Astfel, spectacolul „Seaside Stories” regizat de Radu Afrim a primit o nominalizare la Premiul pentru Cel mai bun spectacol.

Nina Udrescu a fost nominalizată la Premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolurile din spectacolul „Seaside Stories”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La categoria Cel mai bun actor în rol secundar, nominalizarea i-a revenit lui Theodor Șoptelea, pentru rolurile din „Seaside Stories”.

Continuarea, în ziuaconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply