Afaceri de la Zero. A pornit o fabrică de sucuri din mere cu 10.000 de euro şi vrea să ducă brandul Merero la nivel naţional

0
528

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
♦ În prezent, produsele Merero sunt livrate la domiciliu în Bucureşti şi Ilfov, dar fondatorul Alexandru Ilie vrea să înceapă livrările la nivel naţional.
Pentru Alexandru Ilie, născut şi crescut în Voineşti (judeţul Dâmboviţa), merele nu sunt doar fructele preferate, ci şi cele de la care a pornit o idee de afaceri pentru a duce această pasiunea mai departe. Aşa a luat naştere brandul de sucuri de mere Merero, realizate din mere din Voineşti.
„Povestea noastră a început în 2012, atunci când împreună cu tata, am cumpărat o instalaţie de procesare din Germania, curios fiind de cum putem valorifica fructele din livada noastră, care nu aveau un preţ extraordinar pe piaţă“, spune Alexandru Ilie. Brandul Merero a apărut în urmă cu aproximativ patru ani, atunci când antreprenorul a început livrările la domiciliu. În prezent, produsele Merero sunt livrate la domiciliu în Bucureşti şi Ilfov, iar Alexandru Ilie lucrează la dezvoltarea unui site care va ajuta producătorul să trimită sucurile şi dulceţurile îndulcite în principal cu suc de mere în toată ţara.

Deşi nu avea experienţă în domeniul alimentar şi al băuturilor, Alexandru Ilie a acumulat acum circa 10 ani în care s-a lovit de toate provocările, dar a sesizat şi toate părţile pozitive ale unui domeniu foarte competitiv, cu multe produse şi mulţi jucători mici şi mari. El consideră că lucrurile se învaţă din mers pentru că ce se scrie în cărţi nu coincide întotdeauna cu ce se întâmplă în realitatea din business.
„Ne-am dori foarte mult să ne diferenţiem de ce este în piaţă, să putem să punem în evidenţă gustul de fructe româneşti. Clienţii noştri ştiu că atunci când comandă pe site-ul Merero nu vor primi fructe de import sau sucuri făcute din alte fructe decât cele din livada noastră sau din livezile celorlalţi cetăţeni ai comunei Voineşti“. […]

Continuarea, cu VIDEO, pe www.zf.ro

Urmăriți rubrica AFACERI DE LA ZERO pe Ziarul Financiar, aici: https://www.zf.ro/afaceri-de-la-zeropiese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply