Cupa „SHAOLIN CALLATIS” la KUNG-FU, duminică, 26 martie, la Casa Tineretului din Mangalia

0
679

Cupa „SHAOLIN CALLATIS” la KUNG-FU.

„Duminică 26.03.2023, la Sala „Shaolin”, de la Casa Tineretului din Mangalia se va organiza Cupa „Shaolin Callatis” la Kung-Fu, la proba „Tuishou” individual şi pe echipe, pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori, masculin şi feminin. Cupa este organizată de C.S. „Marea Neagră”, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact, preşedinte prof. Dumitru Mocănaşu.

La acest concurs vor participa sportivi ai mai multor cluburi din judeţul Constanţa.

Programul concursului:
– Duminică 26.03.2023:
– 10.00-10.15: – Deschiderea oficială.
– 10.15-13.00: – Concurs la proba „Tuishou” individual.
– 13.00-14.00: – Pauză de masă.
– 14.00-17.00: – Concurs la proba „Tuishou” pe echipe.
– 17.00-17.30: – Festivitatea de premiere.

Acesta este primul concurs organizat la Kung-Fu, după o perioadă de un an şi jumătate şi sperăm să reprezinte un implus pentru sportivi, de a se pregăti şi de a participa la concursurile sportive.

Proba „Tuishou” este considerată cea mai uşoară, dintre cele 28 de probe sportive pentru amatori, din Kung-Fu. Dar, de-a lungul anilor, am văzut multe orgolii, ale sportiviilor şi părinţilor, care uneori au fost de neînţeles, exagerate, la o astfel de probă. Am fi înţeles aceasta la probele de „full-contact”, unde lupta este foarte dură!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sperăm ca sportivii să-şi dovedească dorinţa de a cîştiga şi că vor fi meciuri foarte frumoase, la individual şi la echipe, unde la categoria de vîrstă, este open la greutate şi se poate întîmpla ca un sportiv uşor, să se lupte cu unul mult mai greu.

Dorim mult succes participanţilor!”

Președinte C.S. MAREA NEAGRĂ,
FLORIN IORDĂNOAIA.


Mangalia News, 22.03.2023.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply