Vara asta, ARTA E LA MARE căutare! Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, 22-29 iulie 2023, satul 2 Mai. Știți unde ne găsiți, dar nici nu știți ce vă așteaptă! FOTO-VIDEO

0
1054

farmec.ro
carturesti.ro%20

Anunțul mult așteptat a sosit! În exact 4 luni ne vedem la mare, nu pentru o săptămână, ci pentru 8 zile de festival. 22-29 iulie 2023. 2 Mai. Știți unde ne găsiți, dar nici nu știți ce vă așteaptă! (Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”).

» Vă invităm să parcurgeți un mesaj cald și plin de emoție, cum numai Magda Catone l-ar putea transmite publicului nostru cu ocazia unei mult așteptate revederi.
„Doar patru luni ne mai despart de credința că vom trăi împreună clipe de neuitat, în compania a zeci, sute de artiști și artiste de toate vârstele, care ne vor umple sufletele de iubire. Fiindcă doar iubirea mai poate vindeca dezastrele lumii noastre, doar valurile Mării Negre ne vor mai alina puțin suferința în care înotăm fără direcție, de câțiva ani încoace.”Magda Catone, Președintele de Onoare al Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”.
Găsiți mesajul integral pe blogul festivalului.


Mangalia News, 23.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply