Concert de Crăciun cu AMI, una dintre cele mai apreciate cântărețe și compozitoare de la noi din țară

0
882
Seria concertelor din luna cadourilor se încheie, sâmbătă 17 decembrie, cu prestația artistei AMI, care va susține un concert deosebit, de la ora 17:00. Pe aceeași scenă, vor încânta audiența interpreți și ansambluri de dans de la nivel local.

AMI a absolvit liceul si, mai apoi, UNIVERSITATEA DE MUZICA BUCUREȘTI, secția compozitie-jazz. A trecut pe la mai multe case de discuri, de la DAV7MUSIC, MUSIC MEDIA PRO, GLOBAL RECORDS. A colaborat cu artiștii de la GRASU XXL, PAULA SELING, DAVID DEEJAY, B.U. G. MAFIA, MASSANO. AMI a participat si la primul sezon X FACTORY, o experiență care i-a folosit.

După cursurile de muzică de la PALATUL COPIILOR, prezența în festivaluri, facultatea si studiul a 12 ani de vioară, putem spune că ANDREEA IOANA MOLDOVAN, aka AMI este una dintre cântărețele cu studii de specialitate. […] (Mai mult, pe vedeteblog.com

De Sărbători, în Piața Republicii, este organizat și un mic Târg de Crăciun, unde se pot achiziționa diverse produse cu specific de sărbători, dar și dulciuri. Spre bucuria celor mici, pe platoul din fața Casei de Cultură, este amenajat și un patinoar, iar în foaierul instituției culturale, se află Căsuța lui Moș Crăciun, acolo unde copiii pot petrece clipe magice, în compania acestuia.

La Casa de Cultură din Mangalia au loc în această perioadă numeroase evenimente dedicate copiilor. Ca în fiecare an, în așteptarea Crăciunului, orașul este decorat cu iluminat ornamental și brazi împodobiți.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 16.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply