Maestrul Paul Stoica, renumit pictor acuarelist, a primit Trofeul Excelenței Românești, la Gala de premiere a românilor din diaspora, care a avut loc la Madrid! FOTO/VIDEO

0
1773

farmec.ro
carturesti.ro%20

Madridul, capitala Excelenței Românești!

După cum relatează ziarul „Occidentul Românesc”, pe pagina de socializare, „58 de români fabuloși de pe TREI CONTINENTE au fost premiați cu Trofeul Excelenței Românești, în cadrul evenimentului care a marcat și Ziua Națională a României!

Campania „Noi susținem Excelența!”, lansată de organizația non-profit „El Occidente Rumano”, în ianuarie 2015, organizație care editează de peste 12 ani ziarul „Occidentul Românesc”, și-a propus să promoveze, printr-o acțiune privată, românii din străinătate, care, prin pasiune și dăruire, fac performanță în țările lor de adopție și aduc un plus de valoare imaginii României și implicit nouă, imigranților români răspândiți prin lume.

În acest context, în perioada 25 – 27 noiembrie 2022, în incinta Hotelului Wellington din Madrid, a avut loc cea de-a treia ediție a Galei de Excelență a românilor din afara granițelor țării. În cadrul evenimentului, 58 de români fabuloși, din cei 176 nominalizați, care s-au stabilit în diferite țări ale lumii, precum: Australia, SUA, Canada, Finlanda, Anglia, Belgia, Franța, Cehia, Austria, Elveția, Olanda, Germania, Croația, Italia și Spania, au fost premiați cu Trofeul Excelenței Românești, în cadrul acestui eveniment care a marcat și Ziua Națională a României.

Festivitatea de premiere a decernării premiilor la evenimentul din 26 noiembrie 2022 a fost moderată de Mihaela Tatu, cunoscut realizator și moderator de emisiuni de televiziune din România!”. (Detalii despre acest eveniment extraordinar, în ziarul Occidentul Românesc).

MN: Printre personalitățile premiate s-a numărat și Maestrul Paul Stoica, renumit pictor acuarelist originar din Tulcea, stabilit în Madrid, Spania. Despre opera sa, cotidianul online Mangalia News a publicat mai multe articole ce pot fi vizionate AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Paul Stoica: „Dedicată familiei mele! Mulțumesc ziarului OCCIDENTUL ROMANESC și, în mod special, D-nei Kasandra Kalmann Nasaudean!”


Mangalia News, 28.11.2022. (sursa foto: pagina de Fb a artistului plastic Paul Stoica).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply