Ministrul Marcel Boloș, despre cardurile de energie, cu care se vor putea plăti facturi, lemne și butelii din bani europeni

0
487

farmec.ro
carturesti.ro%20
Ministrul Investițiilor, Marcel Boloș, a explicat mecanismul prin care românii vor putea folosi cardurile de energie în valoare de 1.400 de lei, acordat în două tranșe populației vulnerabile.

“Am gândit acest mecanism prin Poșta Română, pentru că avem în vedere toate formele de consum energetic”, a precizat Marcel Boloș, la Antena 3 CNN.

“Avem cele două tranșe, 700 de lei, de două ori pe an. Și aici avem în vedere sezonul rece, respectiv sezonul care începe din octombrie-noiembrie și continuă până în luna martie-aprilie. Acest card de energie nu are valoare nominală, doar dă dreptul beneficiarului să utilizeze sumele pe care noi le trimitem în mandat poștal. Banii se virează de către MIPE în conturile de la Poșta Română și de acolo poșta încarcă aceste sume în conturi de mandat poștal. La poștă te prezinți cu documentele justificative pentru consumurile energetice pe care dorești să le achiți și, prin poștă, flexibilizăm posibilitatea de a deconta consumurile energetice”, a mai precizat ministrul Marcel Boloș.

Cine poate primi cardul de energie

Continuarea, pe antena3.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply